Alla kan Gympa

Alla kan gympa är en verksamhet för personer med funktionsnedsättningar, tex rörelsenedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och personer med utvecklingsstörning. Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka och uthållighet samt röra dig till musik. Vi leker lekar, bygger banor och testar olika typer av redskap så att du får träna din kropp på så många olika sätt som möjligt. Verksamheten anpassas efter din egen förmåga. Det finns två olika grupper inom sektionen Alla kan gympa - En grupp för barn & ungdomar och en grupp för vuxna.

Schema
HT 2020 v. 36–50, VT 2021 v. 2–17

17.00-18.00
Alla kan Gympa - Barn & Ungdom, KGM-hallen

18.00-19.00
Alla kan Gympa  - VuxenKGM-hallen

Klicka här för att komma till anmälan, betalning och prisinformation.

Uppdaterad: 03 JUN 2019 15:55 Skribent: Wendela Winglycke