Danzy Kidz

Danzy Kidz är en rolig och pulshöjande dansträning till härlig musik där barnen får lära sig en koreografi, träna på sin koordination och framförallt ha kul tillsammans under tiden. Dansstegen är enkla och kan anpassas efter varje barns förutsättningar.

Under HT2021 kommer vi att erbjuda en grupp i Silverdalens Sporthall för barn som går i förskoleklass t.o.m. åk. 3. Vi söker även ledare till våra två grupper för åk. 1-3 samt 4-6 i Hultsfred. Är du intresserad av att bli ledare? Kontakta oss på This is a mailto link.

Schema
HT 2021 v. 36–50, VT 2022 v. 2–17

17.00-18.00
Danzy Kidz, Fsk-klass-åk. 3, Silverdalens Sporthall

Klicka här för att komma till anmälan, betalning och prisinformation.

Uppdaterad: 18 AUG 2020 11:33 Skribent: Jonas Hjalmarsson

Mail: This is a mailto link

(Telefontid vardagar kl. 12.30-16.00)

Use Google Translate to read in other languages