Om HGK

Vision
Hultsfred Gymnastikklubbs vision är: ”Rörelse hela livet”, vilket samstämmer med Svenska Gymnastikförbundets vision.

Verksamhetsidé
Hultsfred Gymnastikklubbs verksamhetsidé är: ”Rolig och lekfull träning i ständigt nya former. Olika men ändå lika – den egna kroppens rörelser är i centrum. Tävlingsutmaningar för dem som vill mer. God hälsa och välbefinnande genom rörelse, gemenskap och personlig utveckling – det är Svensk Gymnastik. Hos oss är alla välkomna” (Svenska Gymnastikförbundet).

Värderingar
Hultsfred Gymnastikklubb utgår från följande värderingar:

GLÄDJE - jag har en positiv inställning till det jag gör och till de människor jag möter.

TRYGGHET - jag skapar en tillåtande miljö där alla kan utvecklas.

ANSVAR - jag gör mitt bästa och är en förebild.

Klubbens stadgar »

Uppdaterad: 02 SEP 2016 18:06