Sponsorprojekt

Bergs Timber har sponsrat inköp av nya föreningskläder.

FlexFasadia har sponsrat en ledarutbildning för Bamsegympa.

Hartvigs har sponsrat inköp av nya föreningskläder.

Holmströms Bil har sponsrat tryck av programblad 2019/2020 och inköp av nya föreningskläder.

Holmquist PT har sponsrat inköp av nya föreningskläder.

Hotell Hulingen har sponsrat med kaffe till vår julshow 2019.

KGM har sponsrat inköp av nya föreningskläder, material samt tryck av programblad 2019/2020 och 2020/2021.

Körners Mekaniska har sponsrat inköp av nya föreningskläder.

Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank har sponsrat inköp av nya föreningskläder samt tryck av programblad 2020/2021.

Melles Sjukgymnastik har sponsrat tryck av programblad år 2019/2020 och 2020/2021.

Rexsvarven har sponsrat tryck av programblad 2019/2020 och 2020/2021.

Städbolaget har sponsrat inköp av nya föreningskläder.

Svenska kyrkan (Aspelands pastorat) har sponsrat med material till våra grupper i Virserum.

Vill ditt företag också sponsra vår förening så att vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet? Kontakta oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 14 NOV 2019 15:25 Skribent: Wendela Winglycke