Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Direktlänk till vår Bokningssida.

 

Hur betalar jag min medlems- och träningsavgift?

Om du deltog förra terminen

Om du deltog i en barn- och ungdomsgrupp förra terminen så kommer du att automatiskt få en återanmälningslänk för nästkommande termin via e-post. Där kan du välja mellan att antingen bekräfta din plats och betala med betalkort eller faktura eller att säga ifrån din plats om du inte vill fortsätta. 

 

Om du är ny deltagare

Om du tidigare inte har deltagit i någon av våra barn- och ungdomsgrupper så kan du enkelt boka en plats på vår bokningssida när platser finns. Observera att vi erbjuder begränsade platser i alla våra grupper. Vi tillämpar först till kvarn vid bokning. Bokningssidan där du registrerar dig, väljer grupp och betalar hittar du här

Nedan kan du se en film som visar hur du bokar och betalar din plats.  

 

Om den grupp du vill boka är fullbokad

Våra grupper blir dessvärre snabbt fullbokade. Om den grupp du önskar delta i är fullbokad kan du välja att bevaka gruppen. Det innebär att du får en automatiskt utskick via e-post så fort det blir en ledig plats i gruppen. Notera att en bevakning inte ger dig någon platsgaranti i våra grupper, utan det är först till kvarn som gäller. Prenumerationen kan göras på vår bokningssida som du hittar här. 

Nedan kan du se en film som visar hur du prenumerar på en grupp. 


Hur betalar jag för Gymmix gruppträning?

Om du vill träna hos Gymmix gruppträning kan du registrera dig på vår bokningssida som du hittar här. Du kan också välja att betala på plats på våra pass, antingen för en hel termin eller per gång. 

 


Vad kostar det att träna med oss?

Priser för alla våra grupper hittar du här. Till alla våra träningsavgifter tillkommer en medlemsavgift på 100 kr/verksamhetsår. Medlemsavgiften betalas årsvis (hösttermin och vårtermin) och träningsavgiften betalas terminsvis. Om du bokar plats i någon av våra grupper inkluderas medlemsavgiften automatiskt i din faktura. Du behöver alltså inte betala medlemsavgiften separat. 

Om du endast vill betala medlemsavgift, t.ex. om du önskar bli stödmedlem eller om du har ett aktivitetskort från Hultsfreds kommun så registrerar du dig också på vår bokningssida här.

Uppdaterad: 29 AUG 2018 16:06 Skribent: Jonas Hjalmarsson

VI SÖKER LEDARE!
Vi söker alltid fler ledare till våra grupper. Är du intresserad av att bli ledare, eller vill veta mer om vad det innebär att vara ledare hos oss? Skicka ett mail till This is a mailto link.


Medlemsappen på Appstore
Medlemsappen på Google Play


Kontakta oss » 

Mail: This is a mailto link

Telefon: 0702802646


Vårt projekt Hagadal Outdoor genomförs i samverkan med Allmänna arvsfonden och Hultsfreds kommun


Vårt projekt Digital rörelseglädje genomförs i samverkan med Astrid Lindgrens hembygdUse Google Translate to read in other languages


Bli stödmedlem
Stötta vår förening och bli stödmedlem för endast 100 kr/verksamhetsår. Betala din medlemsavgift här.VÅRA SPONSORER 

Postadress:
Hultsfreds GK - Gymnastik
Norra Oskarsgatan 68
57739 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0702802646
E-post: This is a mailto link