Hoppa till sidans innehåll

Anmälan & betalning


Återbetalning av träningsavgift pga. Covid-19

Med anledning av spridningen av Covid-19, beslutade Hultsfred Gymnastikklubbs styrelse den 29 mars, att all barn- och ungdomsverksamhet avslutas från och med måndagen den 30 mars. Om du önskar, betalar vi givetvis tillbaka den del av träningsavgiften som motsvarar den uteblivna träningstiden. Återbetalningen för de olika grupperna blir då följande:

  • Bamsegympa – 60 kr
  • Danzy Kidz/Alla kan Gympa – 75 kr
  • Gympa Bas/Parkour/Trupp – 100 kr
  • Tävlingstrupp – 135 kr

Styrelsen vill dock ödmjukast be dig fundera över om du istället vill skänka denna summa till oss. Hultsfred Gymnastikklubb är en ideell förening som lever vidare pga sina medlemmar och därmed intäkter i form av medlems- och träningsavgifter. Ert bidrag skulle innebära att vi istället kan skicka 10 ledare på basutbildning, att våra truppgymnaster skulle kunna åka på träningsläger 8 gånger, att vi skulle kunna köpa ett nytt air-track till Truppgymnastik i Virserum eller att vi skulle kunna köpa in 20 st kettlebells till gruppträning. För att nämna några exempel! 

För dig som önskar återbetalning av denna del av träningsavgiften, görs detta enkelt genom att du fyller i dina uppgifter i följande formulär. Klicka här.

Sista dag för anmälan av återbetalning är den 26/4 2020. 


Hur betalar jag min medlems- och träningsavgift?

Till alla våra träningsavgifter tillkommer en medlemsagift på 100 kr/verksamhetsår. Bokar du en plats i någon av våra grupper inkluderas medlemsavgiften automatiskt på din faktura. Du behöver alltså inte betala medlemsavgiften separat. Vill du däremot bli stödmedlem i föreningen eller har du ett aktivitetskort/kommunkort från Hultsfreds kommun registrerar och betalar du alltid här.

Hur betalar jag för Gymmix gruppträning?

Om du vill träna hos Gymmix gruppträning så registrerar och betalar du alltid här. Om du tränat förra terminen så får du även möljighet att direkt återanmäla dig till nästa termin via e-post. 

Jag är ny, hur bokar jag platser i barn- och undomsverksamheten?

Om du är ny och vill få en plats i Bamsegympa, Gympx kidz (Gympa Bas, Parkour och Danzy kidz) eller Truppgymnastik så registrerar du och betalar du via betalningssidan när det finns platser.

Gå till bokning och betalning »

Information om vad det kostar »

Så här bokar och betalar du

 


Jag vill veta när nya platser blir tillgängliga?

Just nu är många av våra grupper fullbokade tyvärr. Om det inte finns några platser till den grupp du är intresserad av så kan du prenumerara på den grupp du vill gå i. Prenumerationen ger dig ett automatiskt e-post så fort det dyker upp en plats i gruppen. 

Notera att en prenumeration inte ger dig någon platsgaranti i våra grupper, utan det är först till kvarn som gäller.

Gå till bokning och betalning för att prenumerera »

 

 


Var du med förra året? 

Om du var med i en barn-/ ungdomsgrupp förra terminen så kommer du automatiskt få en återanmälan för nästa termin via e-post där du kan välja att betala med betalkort eller faktura. I återanmälan kan du välja att säga ifrån din plats om du inte vill fortsätta.

 

Uppdaterad: 29 AUG 2018 16:06 Skribent: Jonas Hjalmarsson

VI SÖKER LEDARE!
Vi söker alltid fler ledare till våra grupper. Är du intresserad av att bli ledare, eller vill veta mer om vad det innebär att vara ledare hos oss? Skicka ett mail till This is a mailto link.


Hultsfred Gymnastikklubb genomför nu en insats för att utvecklas som förening. 
För att göra satsningen har vi fått stöd genom ett Leader-projekt genom Astrid Lindgrens Hembygd.

 


Medlemsappen på Appstore
Medlemsappen på Google Play


Kontakta oss » 


 

  


Bli stödmedlem
Stötta vår förening och bli stödmedlem för endast 100 kr/verksamhetsår. Betala din medlemsavgift här.


VÅRA SPONSORER 


Holmström Bil

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hultsfreds GK - Gymnastik
Norra Oskarsgatan 68
57739 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0702802646
E-post: This is a mailto link