Anmälan och betalning

Hur betalar jag min medlems- och träningsavgift?

Till alla våra träningsavgifter tillkommer en medlemsagift på 100 kr/verksamhetsår. Bokar du en plats i någon av våra grupper inkluderas medlemsavgiften automatiskt på din faktura. Du behöver alltså inte betala medlemsavgiften separat. Vill du däremot bli stödmedlem i föreningen eller har du ett aktivitetskort/kommunkort från Hultsfreds kommun registrerar och betalar du alltid här.

Hur betalar jag för Gymmix gruppträning?

Om du vill träna hos Gymmix gruppträning så registrerar och betalar du alltid här. Om du tränat förra terminen så får du även möljighet att direkt återanmäla dig till nästa termin via e-post.

Jag är ny, hur bokar jag platser i barn- och undomsverksamheten?

Om du är ny och vill få en plats i Bamsegympa, Gympx kidz (Gympa Bas, Parkour och Danzy kidz) eller Truppgymnastik så registrerar du och betalar du via betalningssidan när det finns platser.

Gå till bokning och betalning »

Information om vad det kostar »

Så här bokar och betalar du

Jag vill veta när nya platser blir tillgängliga?

Just nu är många av våra grupper fullbokade tyvärr. Om det inte finns några platser till den grupp du är intresserad av så kan du prenumerara på den grupp du vill gå i. Prenumerationen ger dig ett automatiskt e-post så fort det dyker upp en plats i gruppen.

Notera att en prenumeration inte ger dig någon platsgaranti i våra grupper, utan det är först till kvarn som gäller.

Gå till bokning och betalning för att prenumerera »

Var du med förra året?

Om du var med i en barn-/ ungdomsgrupp förra terminen så kommer du automatiskt få en återanmälan för nästa termin via e-post där du kan välja att betala med betalkort eller faktura. I återanmälan kan du välja att säga ifrån din plats om du inte vill fortsätta.

Uppdaterad: 29 AUG 2018 16:06 Skribent: Jonas Hjalmarsson