Frågor och svar om anmälan, registrering och betalning

Frågor och svar för Barnverksamhet
Jag har varit med i en grupp denna termin, när kan jag boka min plats för nästa
termin?

Du som redan är med i en grupp får i god tid före nästa termin ett mail där du kan göra en återanmälan, alternativt avsäga dig din plats.

Frågor och svar för Gymmix gruppträning
Hur gör jag om jag vill börja träna på Gymmix gruppträning?

Registrera dig och betala din träningsavift. Lär mer här. Din träningsavgift gäller för samtliga pass på Gymmix gruppträning.

Måste jag boka en plats till varje pass jag vill träna på?
Vi har ingen föranmälan till något av våra pass på Gymmix gruppträning. Vi har drop-in på alla våra pass, du är alltid välkommen!

Måste jag betala för en hel termin?
Nej, du kan enkelt swisha/pass som du deltar på. Mer information får du utav din ledare vid passet.
Läs mer om våra träningsavgifter.

Jag är anställd på Hultsfreds kommun och har ett aktivitetskort, hur gör jag?
Om du vill nyttja ditt aktivitetskort behöver du vara medlem i föreningen. Du betalar din medlemsavgift här.
Vid varje pass du vill delta på visar du ditt aktivitetskort för ledaren/värden. Vi noterar då ett kryss på kortet och skriver upp din närvaro. Ett kryss på kortet gäller som betalning för ett tillfälle.