Hoppa till sidans innehåll

Gruppträning


Gymmix bra träning nära dig!

 

Registrera dig för att träna med Gymmix Gruppträning »
Se våra priser och läs mer om hur du betalar » 

Gymmix Gruppträning HT21/VT22

Jul‐ och nyårsträning 2021/2022

Söndag 9/1 10.00‐11.00 Hiit skivstång Åsa KGM‐hallen

Ordinarie terminstider v. 36-50 och 2-17

Måndag    
Gympa Bas 18.00-19.00 KGM-hallen
Medelgympa 19.00-20.00 NYHET! Målilla gymnastiksal
Tabataintervaller 19.00-20.00 KGM-hallen
     
Tisdag    
Gymmix Intro* 18.00-19.00 KGM-hallen
Tabataintervaller 18.00-19.00 Silverdalens Sporthall
Danzy 19.00-20.00 KGM-hallen
Grabbarnas Timme 20.00-21.00 KGM-hallen
     
Onsdag    
Core HIIT - Puls & Styrka 19.00-20.00 KGM-hallen
     
Torsdag    
Seniorfys 14.00-15.00 KGM-hallen
Tabataintervaller 18.00-19.00 Målilla Gymnastikhall
Cirkelfys för alla åldrar**  18.00-19.00 NYHET! Prolympia (Virserum)
Cirkelfys 19.00-20.00 KGM-hallen
     
Fredag    
Fredagsfys 17.00-18.00 KGM-hallen
     
Söndag    
Söndagsfys 10.00-11.00 KGM-hallen

*Endast för kvinnor
**Barn i årskurs sex eller lägre får endast komma i vuxens sällskap och den vuxna ansvarar över barnet. Barnet bör vara i en ålder för att kunna förstå och ta instruktioner.

Helgfys v2-17

Vecka Fredagsfys Söndagsfys
2 Danzy team (OBS! Hagadal) Ej klart (OBS! Hagadal)
3 Intervallträning med styrka Cirkelfys
4 Tabataintervaller Hiit
5 Intervallträning med styrka Cirkelfys
6 Koreografipass Styrka-kondition med stepbräda
7 Intervallträning med styrka Hiit
8 Tabataintervaller Tabataintervaller

 

Det är mycket roligare att träna tillsammans!

Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Som deltagare på våra gruppträningspass i Hultsfred Gymnastikklubb får du träna i fräscha lokaler med duktiga och utbildade instruktörer. Vi har ett varierat gruppträningsutbud till ett bra pris. 

Hos oss kan du träna gruppträning från och med det verksamhetsår man börjar årskurs 7. Notera att vid färre än fem deltagare har ledaren rätt att ställa in passet. 

Medlems- och terminsavgift betalas separat via vårt bokningssystem. Läs mer om hur du betalar din avgift här.

  

Passbeskrivningar

Cirkelfys
Passar dig som vill träna både styrka och kondition anpassat efter dina förutsättningar. I olika stationer varvas övningar för kroppens alla delar för att öka uthållig styrka eller kondition. Olika varianter av varje övning visas för att du ska kunna få ut maximalt av din träning. 

Cirkelfys för alla åldrar
På detta pass är tanken att man ska kunna komma oavsett ålder - gammal som ung. Det kommer finnas övningarna som är anpassade för både barn och vuxna. Passet kommer innehålla övningar för att träna upp styrka, kondition och rörlighet.

Core HIIT – Puls & Styrka
Passet börjar med en bålstabiliserande uppvärmning. Därefter tränar vi intensivt med både styrka och pulshöjande övningar med fokus på kroppens core/bål. Övningarna tränas i 3 varv där varv 1-2 är 45 arbete/15 vila och varv 3 är 30 sek arbete/15 sek vila. Vi kommer att träna både med och utan redskap i övningarna."

DanZy
Ett pulshöjande koreografipass där dansstilarna avlöser varandra. Här mixar vi allt från 50-tal till disco och hip-hop, allt i en härlig dansexplosion. Gillar du att dansa och ha roligt är det här ett pass för dig!

Fredagsfys
Starta helgen med ett skönt träningspass. Någon av våra inspirerande ledare bjuder på ett härligt träningspass. Du hittar information om vilket pass som erbjuds under vårt program högre upp på den här sidan.  

Grabbarnas timma
Ett gruppträningspass där du får träna såväl styrka som kondition genom att prova på t.ex. Cirkelfys, Box och intervallträning. Passet är uppbyggt med enkla övningar/rörelser där du utgår från dina egna förutsättningar. Passet är endast för män. 

Gymmix Intro för kvinnor
Detta pass är för dig som är nyfiken på vad gruppträning är och vill träna tillsammans med andra. På passet får du träna såväl styrka och kondition som koordination genom att prova på olika pass. Passet är på basnivå och passar dig som är nybörjare och vill komma igång. Passet är uppbyggt med enkla övningar/rörelser där du utgår från dina egna förutsättningar. Detta pass är endast för kvinnor.

Gympa Bas
Vanlig hederlig gympa till taktfast musik, där rörelserna är enkla och steg med hopp ges som alternativ - men du väljer själv vilken nivå som passar dig. Glädje och gemenskap är nyckelorden i detta pass! Passet är en kombination av våra tidigare gympapass, hopplös gympa och hoppfull gympa.

Seniorfys
Ett pass där var och en jobbar utifrån sina förutsättningar. Passet inleds med uppmjukning och uppvärmning för att sedan gå vidare i ett cirkelpass med 7–8 stationer. Vid varje station jobbar man i 45 sekunder och vilar sedan i 15 sekunder. Alla stationer körs två gånger, därefter går man vidare till nästa station. När alla statiner är klara avslutas passet med nedvarvning och stretch.

Söndagsfys
Starta dagen med ett skönt träningspass. Någon av våra inspirerande ledare bjuder på ett härligt träningspass. Du hittar information om vilket pass som erbjuds under vårt program högre upp på den här sidan. 

Tabataintervaller
På detta pass jobbar du i tabataintervaller. En tabataintervall är 20 sekunder rörelse och 10 sekunder vila som du upprepar åtta (8) gånger. På passet engageras hela kroppen och du använder din egen kropp som motstånd men även redskap så som vikter, bollar, bräda och gummiband.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 17:48

VI SÖKER LEDARE!
Vi söker alltid fler ledare till våra grupper. Är du intresserad av att bli ledare, eller vill veta mer om vad det innebär att vara ledare hos oss? Skicka ett mail till This is a mailto link.


Medlemsappen på Appstore
Medlemsappen på Google Play


Kontakta oss » 

Mail: This is a mailto link

Telefon: 0702802646


Vårt projekt Hagadal Outdoor genomförs i samverkan med Allmänna arvsfonden och Hultsfreds kommun


Vårt projekt Digital rörelseglädje genomförs i samverkan med Astrid Lindgrens hembygdUse Google Translate to read in other languages


Bli stödmedlem
Stötta vår förening och bli stödmedlem för endast 100 kr/verksamhetsår. Betala din medlemsavgift här.VÅRA SPONSORER 

Postadress:
Hultsfreds GK - Gymnastik
Norra Oskarsgatan 68
57739 Hultsfred

Kontakt:
Tel: 0702802646
E-post: This is a mailto link