Gruppträning

Gymmix bra träning nära dig!

Registrera dig för att träna med Gymmix Gruppträning »
Se våra priser och läs mer om hur du betalar »

Just nu har vår gruppträning sommaruppehåll och vi startar igen v. 36.

Gymmix Gruppträning VT2021/HT2022

Gympa Bas 18.00-19.00 KGM-hallen
Tabataintervaller 19.00-20.00 KGM-hallen
Medelgympa 19.00-20.00 Målilla Gymnastikhall

Gymmix Intro 18.00-19.00 KGM-hallen
Tabataintervaller 18.00-19.00 Silverdalens Sporthall
Danzy 19.00-20.00 KGM-hallen
Grabbarnas Timme 20.00-21.00 KGM-hallen

Core HIIT - Puls & Styrka 19.00-20.00 KGM-hallen

Seniorfys 14.00-15.00 KGM-hallen
Tabataintervaller 18.00-19.00 Målilla Gymnastikhall
Cirkelfys 19.00-20.00 KGM-hallen

Fredagsfys 17.00-18.00 KGM-hallen

Söndagsfys 10.00-11.00 KGM-hallen

Det är mycket roligare att träna tillsammans!

Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Som deltagare på våra gruppträningspass i Hultsfred Gymnastikklubb får du:

- röresleglädje
- duktiga, utbildade instruktörer
- ett varierat gruppträningsutbud
- nya, fräscha lokaler
- en välkomnande miljö, nära och till bra pris

Välkommen till Gymmix gruppträning
- tillsammans blir vi starkare -

Notera att:
- Gymmix gruppträning kräver inte någon föranmälan, hos oss tillämpar vi "drop-in" på samtliga pass
- Vid fem eller färre deltagare har ledaren rätt att ställa in passet
- Vi har åldersgräns på våra gruppträningspass, hos oss är man välkommen från det år man börjar årskurs 7

Passbeskrivningar

Cirkelfys
Passar dig som vill träna både styrka och kondition anpassat efter dina förutsättningar. I olika stationer varvas övningar för kroppens alla delar för att öka uthållig styrka eller kondition. Olika varianter av varje övning visas för att du ska kunna få ut maximalt av din träning.

Core HIIT – Puls & Styrka
Passet börjar med en bålstabiliserande uppvärmning. Därefter tränar vi intensivt med både styrka och pulshöjande övningar med fokus på kroppens core/bål. Övningarna tränas i 3 varv där varv 1-2 är 45 arbete/15 vila och varv 3 är 30 sek arbete/15 sek vila. Vi kommer att träna både med och utan redskap i övningarna."

DanZy
Ett pulshöjande koreografipass där dansstilarna avlöser varandra. Här mixar vi allt från 50-tal till disco och hip-hop, allt i en härlig dansexplosion. Gillar du att dansa och ha roligt är det här ett pass för dig!

Fredagsfys
Starta helgen med ett skönt träningspass. Någon av våra inspirerande ledare bjuder på ett härligt träningspass. Du hittar information om vilket pass som erbjuds under vårt program högre upp på den här sidan.

Grabbarnas timma
Ett gruppträningspass där du får träna såväl styrka som kondition genom att prova på t.ex. Cirkelfys, Box och intervallträning. Passet är uppbyggt med enkla övningar/rörelser där du utgår från dina egna förutsättningar. Passet är endast för män.

Gymmix Intro för kvinnor
Detta pass är för dig som är nyfiken på vad gruppträning är och vill träna tillsammans med andra. På passet får du träna såväl styrka och kondition som koordination genom att prova på olika pass. Passet är på basnivå och passar dig som är nybörjare och vill komma igång. Passet är uppbyggt med enkla övningar/rörelser där du utgår från dina egna förutsättningar. Detta pass är endast för kvinnor.

Gympa Bas
Vanlig hederlig gympa till taktfast musik, där rörelserna är uppbyggda utan hopp men där du själv enkelt kan lägga till det. Glädje och gemenskap är nyckelorden i detta pass! Passet hette tidigare ”Hopplös Gympa”.

Seniorfys
Ett pass där var och en jobbar utifrån sina förutsättningar. Passet inleds med uppmjukning och uppvärmning för att sedan gå vidare i ett cirkelpass med 7–8 stationer. Vid varje station jobbar man i 45 sekunder och vilar sedan i 15 sekunder. Alla stationer körs två gånger, därefter går man vidare till nästa station. När alla statiner är klara avslutas passet med nedvarvning och stretch.

Söndagsfys
Starta dagen med ett skönt träningspass. Någon av våra inspirerande ledare bjuder på ett härligt träningspass. Du hittar information om vilket pass som erbjuds under vårt program högre upp på den här sidan.

Tabataintervaller
På detta pass jobbar du i tabataintervaller. En tabataintervall är 20 sekunder rörelse och 10 sekunder vila som du upprepar åtta (8) gånger. På passet engageras hela kroppen och du använder din egen kropp som motstånd men även redskap så som vikter, bollar, bräda och gummiband.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 17:48 Skribent: Jonas Hjalmarsson

Mail: This is a mailto link

(Telefontid vardagar kl. 12.30-16.00)

Use Google Translate to read in other languages