Riktlinjer Covid-19

Hultsfred GK uppmanar alla våra deltagare som tränar med oss i KGM-hallen att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner:

• Delta inte om du har symtom på sjukdom, även vid milda symtom (gäller både ledare och deltagare)
  • Tvätta och/eller sprita händer regelbundet, speciellt direkt vid ankomst till hallen och även efter avslutat pass (förälder/vuxen ska hjälpa sitt barn att tvätta händerna vid ankomst)
  • Torka av redskap med desinfektionsmedel direkt efter användning (i barngrupper är detta ledarnas ansvar)
  • Dela inte vattenflaska och liknande, märk gärna din flaska med namn
  • Hosta och nys i armvecket, samt undvik att röra dig i ansiktet

Utöver detta har vi som förening lagt till följande riktlinjer i vår Gymmix-verksamhet.

• Ta gärna med egen träningsmatta. Om du lånar på plats, sprita den både innan och efter användning
  • Håll avstånd till andra deltagare
  • Vissa pass kan komma att kortas ned några minuter för att redskap ska hinna rengöras mellan passen
  • För att undvika stora folksamlingar i entrén, kom inte i för god tid till passet, utan anländ i lagom tid innan passets start så att värden hinner ta närvaro (max 5–10 minuter innan). Var också gärna ombytt och klar och undvik i största mån att använda omklädningsrummen