Träning och friskvård för din personal

Vill du ha friska anställda? Det kan vi hjälpa dig med.

Hultsfred Gymnastikklubb kan erbjuda bra och säker träning för dina anställda. Vi har flera olika träningspass i veckan. Vi kan erbjuda både låg- och högintensiv träning inom Gymmix Gruppträning.

Välj på att betala ett träningskort för dina anställda för en termin eller hela verksamhetsåret eller att fakturera antal gånger som dina anställda tränat hos oss. Beroende på storlek och behov anpassar vi oss just för er.

Utöver vår befintliga gruppträning kan vi även skräddarsy motion och träning så att det passar din verksamhet med ett unikt träningsupplägg med välutbildade instruktörer.

Kroppen ska hålla hela livet. Därför måste man träna smart och hållbart. Friskare medarbetare minskar sjukfrånvaron och är lönsamt för ert företag.

Välkommen att träna med Hultsfred Gymnastikklubb!

Hör av dig till oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 09 APR 2017 14:10 Skribent: Jonas Hjalmarsson