Parkour & Äventyrsgympa

Parkour
Parkour är en relativt ny träningsform inom gymnastiken. Syftet är att ta sig från punkt A till B så snabbt, effektivt och smidigt som möjligt och alla hinder på vägen ses som en möjlighet till att utveckla sin fysiska och psykiska förmåga. Målet är att, genom träning, överkomma svårare och svårare hinder. Vår parkour-grupp är för barn från årskurs 1.

ÄventyrsgympaNYHET
Äventyrsgympa är en fartfylld och spännande gymnastikträning. Här får barnen möjlighet till att träna på sin kroppskontroll i varierande, spännande och utmanande moment. T.ex. hinderbanor, styrke- och rörelseövningar samt parakrobatik, men de får även lära sig de grundläggande gymnastikmomenten. Äventyrsgympa ska vara en lagom utmanande, mer fartfylld gymnastikträning där rörelseglädje står i centrum. Äventyrsgympa är för barn fr.o.m. förskoleklass.

Schema
HT 2020 v. 36–50, VT 2021 v. 2–17

17.00-18.30
Parkour, Hagadal Sporthall

16.00-17.00
Äventyrsgympa, KGM-hallen

Klicka här för att komma till anmälan, betalning och prisinformation.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 21:20 Skribent: Jonas Hjalmarsson